Cukiernictwo : (Record no. 82779)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01256cas a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002553678
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231104517.0
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 2084-9362
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)812621804
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/KM
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/KM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/KM
-- WA M/MB
-- LUBL 58/MZs
-- OLSZT 003/DR
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Cukiernictwo :
Ciąg dalszy tytułu słodko i na temat ...
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Katowice :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Elamed,
Data wydania 2012-2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Format 33 cm.
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ
Częstotliwość Dwumies.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
362 0# - STREFA NUMERACJI
Numeracja 2012, nr 1 (czerw./lip.)-2015, 6.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Opis wg okł.
580 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NIETYPOWYCH ZWIĄZKÓW BIBLIOGRAFICZNYCH
Uwaga dotycząca nietypowych związków bibliograficznych Od 2016 r. w połączeniu z czasopismem "Piekarstwo" utworzył tyt. "Cukiernictwo i Piekarstwo".
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Słodycze
Określnik rzeczowy produkcja i handel
Określnik geograficzny Polska
Określnik formy czasopisma.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38195
655 #7 - HASŁO W FUNKCJI TEMATU FORMALNEGO
Temat Czasopisma polskie
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of term kaba
9 (RLIN) 44749
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Elamed.
Relationship pbl
9 (RLIN) 123823
780 07 - TYTUŁ POPRZEDNI WYDAWNICTWA
Tytuł Cukiernictwo i Piekarstwo
Zakres powiązania 2002-2012
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1643-9988
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)zz2003915364
785 17 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA
Tytuł Piekarstwo
Zakres powiązania 2012-2015
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 2084-9370
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx002515974
785 17 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA
Tytuł Cukiernictwo i Piekarstwo
Zakres powiązania 2016-
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 2450-8403
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003650399
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Journals
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Status zniszczenia Ograniczenia udostępniania Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Numeracja publikacji Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Typ dokumentu Koha Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Data nabycia
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn 2015 nr 1-6   8827/P 2000053358 Journals    
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn 2014 nr 1-6   8827/P 2000053359 Journals    
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn 2013 nr 1-6   8827/P 2000053360 Journals    
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn 2012 nr 1-4 (nr 4/12 łączony z 1/13)   8827/P 2000053361 Journals Inne/Ogólny schemat klasyfikacji 16/08/2022