Cukiernictwo : (Record no. 82779)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01256cas a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx002553678 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231104517.0 |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 2084-9362 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)812621804 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/KM |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/KM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR U/KM |
-- | WA M/MB |
-- | LUBL 58/MZs |
-- | OLSZT 003/DR |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Cukiernictwo : |
Ciąg dalszy tytułu | słodko i na temat ... |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Katowice : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo Elamed, |
Data wydania | 2012-2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Format | 33 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ | |
Częstotliwość | Dwumies. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI | |
Numeracja | 2012, nr 1 (czerw./lip.)-2015, 6. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Opis wg okł. |
580 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NIETYPOWYCH ZWIĄZKÓW BIBLIOGRAFICZNYCH | |
Uwaga dotycząca nietypowych związków bibliograficznych | Od 2016 r. w połączeniu z czasopismem "Piekarstwo" utworzył tyt. "Cukiernictwo i Piekarstwo". |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Słodycze |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik formy | czasopisma. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 38195 |
655 #7 - HASŁO W FUNKCJI TEMATU FORMALNEGO | |
Temat | Czasopisma polskie |
Określnik chronologiczny | 1990-. |
Source of term | kaba |
9 (RLIN) | 44749 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Elamed. |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 123823 |
780 07 - TYTUŁ POPRZEDNI WYDAWNICTWA | |
Tytuł | Cukiernictwo i Piekarstwo |
Zakres powiązania | 2002-2012 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 1643-9988 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)zz2003915364 |
785 17 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA | |
Tytuł | Piekarstwo |
Zakres powiązania | 2012-2015 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 2084-9370 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx002515974 |
785 17 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA | |
Tytuł | Cukiernictwo i Piekarstwo |
Zakres powiązania | 2016- |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 2450-8403 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003650399 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Journals |
Status wycofania | Status zagubienia | Status zniszczenia | Ograniczenia udostępniania | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Numeracja publikacji | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Typ dokumentu Koha | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Data nabycia |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko do Czytelni | BUEK | BUEK | Magazyn | 2015 nr 1-6 | 8827/P | 2000053358 | Journals | |||||||
Tylko do Czytelni | BUEK | BUEK | Magazyn | 2014 nr 1-6 | 8827/P | 2000053359 | Journals | |||||||
Tylko do Czytelni | BUEK | BUEK | Magazyn | 2013 nr 1-6 | 8827/P | 2000053360 | Journals | |||||||
Tylko do Czytelni | BUEK | BUEK | Magazyn | 2012 nr 1-4 (nr 4/12 łączony z 1/13) | 8827/P | 2000053361 | Journals | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | 16/08/2022 |