MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01503cas a2200385 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
zz2005965980 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231105214.0 |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1613-4125 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1413116572 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/AJ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/AJ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/AJ |
-- |
KR 7/MBBs |
-- |
OLSZT 003/AO |
-- |
KR U/42ml |
210 1# - TYTUŁ SKRÓCONY |
Tytuł skrócony |
Mol. nutr. food res. |
Qualifying information |
(Print) |
222 10 - TYTUŁ KLUCZOWY |
Tytuł kluczowy |
Molecular nutrition & food research |
Qualifying information |
(Print) |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Molecular Nutrition & Food Research. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Molecular Nutrition and Food Research |
246 37 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
MNF |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Weinheim : |
Nazwa wydawcy |
Wiley-VCH, |
Data wydania |
2004-2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Format |
28 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Częstotliwość |
Miesięcznik |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
Vol. 48, no. 4 (Sept. 2004)-vol. 61, no. 12 (Dec. 2017). |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
46817 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
46873 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Odżywianie |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
25737 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
mikrobiologia |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
38649 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Biologia molekularna |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
136393 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik rzeczowy |
aspekt fizjologiczny |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
136567 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
John Wiley & Sons. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
101071 |
776 0# - TYTUŁ WYDANIA NA INNYM NOŚNIKU |
Tytuł |
Molecular Nutrition & Food Research |
Qualifying information |
(Online) |
Zakres powiązania |
2004-2017 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1613-4133 |
Numer kontrolny rekordu |
(NUKAT)xx004243682 |
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI WYDAWNICTWA |
Tytuł |
Food |
Zakres powiązania |
2003-2004 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1611-6062 |
Numer kontrolny rekordu |
(NUKAT)xx003015661 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Journals |