Przegląd Piekarniczy. (Record no. 84095)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01160cas a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | ga96630593 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231090526.0 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)68760534 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/AG |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/AG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/ASs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Przegląd Piekarniczy. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Pol. Wydaw. Gospod., |
Data wydania | 1953-1957. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Format | 29 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ | |
Częstotliwość | Mies. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI | |
Numeracja | R. 1, Nr 1 (styczeń 1953) - R. 5. Nr 12=60 (grudzień 1957). |
380 ## - FORM OF WORK | |
Form of work | Czasopisma |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Od R. 4 (1956) zm. wydaw. : Wydaw. Przem. Lekkiego i Spożyw. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Od R. 4, Nr 5 (maj 1956) czasop. posiada podwójną numerację. |
515 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NUMERACJI | |
Odstępstwa w numeracji | W 1956 ukazały się nr 5-12. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Piekarstwo |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik formy | czasopisma. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 38194 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Słodycze |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik formy | czasopisma. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 38195 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polskie Wydawnictwa Gospodarcze. |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 96689 |
785 00 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA | |
Tytuł | Przegląd Piekarniczy i Cukierniczy |
Zakres powiązania | 1958 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)ga96630594 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Journals |
Status wycofania | Status zagubienia | Status zniszczenia | Ograniczenia udostępniania | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Numeracja publikacji | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko do Czytelni | BUEK | BUEK | Magazyn | 1957 nr 1-4, 6 | 5772/P | 2000007154 | Journals | |||||
Tylko do Czytelni | BUEK | BUEK | Magazyn | 1955 nr 1-12 | 5772/P | 2000007155 | Journals |