Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel = (Record no. 84235)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01479cas a22003731i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx005406821
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102514.0
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0366-7154
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1346438130
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/AO
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/AOs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/AM
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu ger
Język streszczeń eng
-- fre
210 1# - TYTUŁ SKRÓCONY
Tytuł skrócony Chem. Mikrobiol. Technol. Lebensm.
222 #0 - TYTUŁ KLUCZOWY
Tytuł kluczowy Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel =
Ciąg dalszy tytułu Food Chemistry, Microbiology, Technology = Chimie, Microbiologie, Technologie Alimentaire.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Food Chemistry, Microbiology, Technology
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Chimie Microbiologie Technologie Alimentaire
Numeracja zeszytu -1976/78
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł CMTL
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Nürnberg :
Nazwa wydawcy Verlag Hans Carl,
Data wydania 1972-1995.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Format 30 cm.
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ
Częstotliwość Dwumiesięcznik
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
362 0# - STREFA NUMERACJI
Numeracja 1 (1971/72) - [Bd.17] (1995).
380 ## - FORM OF WORK
Form of work Czasopisma
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Opis na podstawie: Bd.3, nr 1 (1974) i częściowo katalogu ZDB online.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenia w języku angielskim, francuskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy badania
Określnik formy czasopisma.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75509
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Fachverlag Hans Carl (Norymberga).
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 157413
785 00 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA
Tytuł Advances in Food Sciences
Zakres powiązania Bd.18 nr 1 (1996)-
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1431-7737
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Journals
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Status zniszczenia Ograniczenia udostępniania Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Numeracja publikacji Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Typ dokumentu Koha
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn Bd.6 1979/80 nr 1-3, 5   6045/P 2000019411 Journals
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn Bd.5 1976/78 nr 1-6   6045/P 2000019412 Journals
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn Bd.4 1975/76 nr 1-6   6045/P 2000019413 Journals
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn Bd.3 1974/75 nr 1-6   6045/P 2000019414 Journals