MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01479cas a22003731i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx005406821 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231102514.0 |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0366-7154 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1346438130 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/AO |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/AOs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/AM |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
ger |
Język streszczeń |
eng |
-- |
fre |
210 1# - TYTUŁ SKRÓCONY |
Tytuł skrócony |
Chem. Mikrobiol. Technol. Lebensm. |
222 #0 - TYTUŁ KLUCZOWY |
Tytuł kluczowy |
Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel = |
Ciąg dalszy tytułu |
Food Chemistry, Microbiology, Technology = Chimie, Microbiologie, Technologie Alimentaire. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Food Chemistry, Microbiology, Technology |
246 31 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Chimie Microbiologie Technologie Alimentaire |
Numeracja zeszytu |
-1976/78 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
CMTL |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Nürnberg : |
Nazwa wydawcy |
Verlag Hans Carl, |
Data wydania |
1972-1995. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Format |
30 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Częstotliwość |
Dwumiesięcznik |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
1 (1971/72) - [Bd.17] (1995). |
380 ## - FORM OF WORK |
Form of work |
Czasopisma |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Opis na podstawie: Bd.3, nr 1 (1974) i częściowo katalogu ZDB online. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszczenia w języku angielskim, francuskim. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
badania |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75509 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Fachverlag Hans Carl (Norymberga). |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
157413 |
785 00 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA |
Tytuł |
Advances in Food Sciences |
Zakres powiązania |
Bd.18 nr 1 (1996)- |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1431-7737 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Journals |