MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01568cas a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003445674 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231101909.0 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)911228192 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/AO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/AO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/AOJ |
-- |
KR 7/KTs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Biuletyn Techniczny / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego. Dział Techniczny. |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Biuletyn Techniczny Biura Projektów Przemysłu Mięsnego |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego, |
Data wydania |
1955-1973. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Format |
29 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Częstotliwość |
Mies. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
[R.1] 1955 - R.19, nr 1/2 (1973). |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Opis na podst.: R. 12, nr 1/2 (1966) i częśc. bazy BN online. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Maszynopis powielany. |
506 ## - UWAGA DOTYCZĄCA OGRANICZEŃ W ROZPOWSZECHNIANIU |
Warunki rozpowszechniania |
Do użytku służbowego. |
550 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INSTYTUCJI SPRAWCZEJ |
Uwaga dotycząca instytucji sprawczej |
Od nr 7/8 (1966) / Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego. Dział Studiów i Głównych Specjalistów. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
przerób |
-- |
maszyny |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1945-1990 |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
119925 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Technologia budowy maszyn |
Określnik rzeczowy |
automatyzacja |
Określnik chronologiczny |
1945-1990 |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
119926 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkcja |
Określnik rzeczowy |
planowanie |
Określnik chronologiczny |
1945-1990 |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
119927 |
655 #7 - HASŁO W FUNKCJI TEMATU FORMALNEGO |
Temat |
Prasa techniczna |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1945-1990. |
Source of term |
kaba |
9 (RLIN) |
93689 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Dział Techniczny. |
9 (RLIN) |
118424 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Dział Studiów i Głównych Specjalistów. |
9 (RLIN) |
118425 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Journals |