Wyrób chałwy / (Record no. 86381)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00977cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx003654229 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231093219.0 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)830893612 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/KN |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/KNs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Słomczykowski, Jerzy. |
9 (RLIN) | 160433 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wyrób chałwy / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jerzy Słomczykowski. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, |
Data wydania | 1970. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 138, [1] s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Tytuł | Biblioteka Piekarza i Cukiernika |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 138-[139]. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Słodycze |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 38207 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Słodycze |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik chronologiczny | 1945-1970. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 160462 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 100708 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | BPC Biblioteka Piekarza i Cukiernika |
9 (RLIN) | 160434 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Basic collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 14/04/2023 | IN/82/2023 | 13.00 | 1000342533 | 342533 | 1000342533 | 14/04/2023 | 13.00 | 14/04/2023 | Basic collection | |||||
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 19/04/2023 | 117793 | 1000117793 | 19/04/2023 | 19/04/2023 | Basic collection |