Wyrób chałwy / (Record no. 86381)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00977cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003654229
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231093219.0
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)830893612
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/KN
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/KNs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Słomczykowski, Jerzy.
9 (RLIN) 160433
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wyrób chałwy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jerzy Słomczykowski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1970.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 138, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Biblioteka Piekarza i Cukiernika
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 138-[139].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Słodycze
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38207
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Słodycze
Określnik rzeczowy produkcja i handel
Określnik geograficzny Polska
Określnik chronologiczny 1945-1970.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 160462
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100708
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł BPC Biblioteka Piekarza i Cukiernika
9 (RLIN) 160434
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 14/04/2023 IN/82/2023 13.00 1000342533   342533 1000342533 14/04/2023 13.00 14/04/2023 Basic collection
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 19/04/2023         117793 1000117793 19/04/2023   19/04/2023 Basic collection