Sztuka usługiwania : (Record no. 86555)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 03419nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx005559532
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231090120.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788381027052
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1373975089
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/AK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/AKs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/AK
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Janasik, Aldona.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 160713
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Sztuka usługiwania :
Ciąg dalszy tytułu jak być dobrym kelnerem /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Aldona Janasik, Dorota Zarczuk.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie IV.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy CeDeWu,
Data wydania 2023.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 232, [1] strona :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 231-232.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy obsługa klientów
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 160721
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kelnerzy
Określnik rzeczowy dokształcanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 160720
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kelnerzy
Określnik rzeczowy praca
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 160722
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zarczuk, Dorota.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 160714
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element CeDeWu.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 5015
920 ## -
-- 978-83-8102-705-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Ilość prolongat Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 15/05/2023 K-69/2023 37.50 1000342846 1 2 342846 1000342846 21/03/2025 10/01/2025 37.50 15/05/2023 Basic collection