Mięso smażone, gotowane, pieczone : (Record no. 8749)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01404cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2003882223
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231100132.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8386033037
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749307950
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/TS
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/TS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/EG
-- KR 7/DZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mięso smażone, gotowane, pieczone :
Ciąg dalszy tytułu pyszne potrawy z mięsa na wszystkie okazje - na co dzień i od święta : wielka ilustrowana książka kucharska : z przepisami /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności zebr. przez Kornelię Adam [et al.] ; pod red. Annette Wolter ; fot. wykonała Odette Teubner ; [przekł. z jęz. niem. i red. Anna Ferdek i Jolanta Sot].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Fleish aus Pfanne, Topf und Bräter
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wrocław :
Nazwa wydawcy Panteon,
Data wydania 2000.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 140 s. :
Oznaczenie ilustracji fot., rys., ;
Format 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna U góry s. tyt. i okł.: Kuchnia pyszna - jak nigdy dotąd.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (mięso)
Określnik formy wydawnictwa ilustrowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 157932
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adam, Cornelia.
Określenie rodzaju współpracy Zebr.
9 (RLIN) 2261
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wolter, Annette.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 23150
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Teubner, Odette.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 21313
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ferdek, Anna.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 7270
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sot, Jolanta.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 19912
920 ## -
-- 83-86033-03-7
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 07/03/2023 IN/28/2023 49.70 1000340514   340514 1000340514 07/03/2023 49.70 07/03/2023 Basic collection