MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01404cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
zz2003882223 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231100132.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8386033037 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749307950 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/TS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/TS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/EG |
-- |
KR 7/DZs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
ger |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Mięso smażone, gotowane, pieczone : |
Ciąg dalszy tytułu |
pyszne potrawy z mięsa na wszystkie okazje - na co dzień i od święta : wielka ilustrowana książka kucharska : z przepisami / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
zebr. przez Kornelię Adam [et al.] ; pod red. Annette Wolter ; fot. wykonała Odette Teubner ; [przekł. z jęz. niem. i red. Anna Ferdek i Jolanta Sot]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Fleish aus Pfanne, Topf und Bräter |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 3. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Wrocław : |
Nazwa wydawcy |
Panteon, |
Data wydania |
2000. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
140 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
fot., rys., ; |
Format |
29 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
U góry s. tyt. i okł.: Kuchnia pyszna - jak nigdy dotąd. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (mięso) |
Określnik formy |
wydawnictwa ilustrowane. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
157932 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Adam, Cornelia. |
Określenie rodzaju współpracy |
Zebr. |
9 (RLIN) |
2261 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wolter, Annette. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
23150 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Teubner, Odette. |
Określenie rodzaju współpracy |
Fot. |
9 (RLIN) |
21313 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Ferdek, Anna. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
7270 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sot, Jolanta. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
19912 |
920 ## - |
-- |
83-86033-03-7 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |