HACCP in der Praxis : (Record no. 878)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01156cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx001865051 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231102354.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 3860222902 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751164505 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 7/EG/BZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 7/HTs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | HACCP in der Praxis : |
Ciąg dalszy tytułu | Lebensmittelsicherheit / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Hrsg. von H.-J. Sinell / H. Meyer. |
246 38 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | HACCP - Praxis |
246 3# - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Grundlagen der produkt- und prozessspezifischen Risikoanalyse in der Praxis |
246 3# - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | H[azard] A[nalysis] C[ritical] C[ontrol] P[oint] in der Praxis |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Hamburg : |
Nazwa wydawcy | Behr's... Verl., |
Data wydania | 1996. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XIX, 492 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy poszczególnych pracach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 24664 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Bezpieczeństwo żywności. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 96439 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Sinell, Hans-Jürgen. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 19424 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Meyer, Heinz. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 14392 |
920 ## - | |
-- | 3-86022-290-2 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Basic collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Wartość, cena zakupu | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 21/07/1999 | 372.40 | 9 | 225595 | 1000225595 | 18/10/2010 | 21/07/1999 | Basic collection |