HACCP in der Praxis : (Record no. 878)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01156cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001865051
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102354.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 3860222902
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751164505
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/EG/BZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/HTs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł HACCP in der Praxis :
Ciąg dalszy tytułu Lebensmittelsicherheit /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Hrsg. von H.-J. Sinell / H. Meyer.
246 38 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł HACCP - Praxis
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Grundlagen der produkt- und prozessspezifischen Risikoanalyse in der Praxis
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł H[azard] A[nalysis] C[ritical] C[ontrol] P[oint] in der Praxis
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Hamburg :
Nazwa wydawcy Behr's... Verl.,
Data wydania 1996.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XIX, 492 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy poszczególnych pracach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 24664
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bezpieczeństwo żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96439
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sinell, Hans-Jürgen.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 19424
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Meyer, Heinz.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 14392
920 ## -
-- 3-86022-290-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Wartość, cena zakupu Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 21/07/1999 372.40 9 225595 1000225595 18/10/2010 21/07/1999 Basic collection