Analiza i ocena jakości żywności / (Record no. 91993)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 04145nam a2200433 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx005672535
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231101906.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382371376
Qualifying information wersja papierowa
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382371383
Qualifying information wersja elektroniczna
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1423828242
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ ZUT/MG
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ ZUT/MG
046 ## - SPECIAL CODED DATES
Beginning or single date created 2022
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Analiza i ocena jakości żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności redakcja naukowa Małgorzata Piecyk, Rafał Wołosiak.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie I.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2023.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 329 stron :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
380 ## - FORM OF WORK
Form of work Książki
380 ## - FORM OF WORK
Form of work Publikacje naukowe
385 ## - AUDIENCE CHARACTERISTICS
Audience term Studenci
385 ## - AUDIENCE CHARACTERISTICS
Demographic group term Poziom nauczania
Audience term Szkoły wyższe
388 1# - TIME PERIOD OF CREATION
Time period of creation term 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik jest przeznaczony dla studentów realizujących zajęcia na różnych kierunkach związanych z żywnością.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36365
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
-- ocena.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 149136
655 #7 - HASŁO W FUNKCJI TEMATU FORMALNEGO
Temat Podręcznik
Source of term DBN
9 (RLIN) 173912
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Piecyk, Małgorzata.
Określenie rodzaju współpracy Autor
-- Redakcja
9 (RLIN) 169786
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wołosiak, Rafał.
Określenie rodzaju współpracy Autor
-- Redakcja
9 (RLIN) 169787
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 101668
920 ## -
-- 978-83-8237-137-6
-- wersja papierowa
920 ## -
-- 978-83-8237-138-3
-- wersja elektroniczna
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Ilość prolongat Sygnatura Kod kreskowy Data wypożyczenia Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 07/11/2024 K-179/2024 35.00 1000346605 1 2 346605 1000346605 30/05/2025 18/02/2025 18/02/2025 664 35.00 07/11/2024 Reference collection
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 07/11/2024 K-179/2024 35.00 1000346604     346604 1000346604   07/11/2024   664 35.00 07/11/2024 Reading room collection