MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
04313cam a2200637 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx005456248 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231105904.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788382370850 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788382370867 |
Qualifying information |
e-book |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1352935883 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA 162/JK |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA 162/JK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA 162/JKs |
-- |
LUBL 58/ESOs |
046 ## - SPECIAL CODED DATES |
Beginning or single date created |
2022 |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Analiza jakości surowca mięsnego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją Beaty Kuczyńskiej. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania |
2022. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
324 strony : |
Oznaczenie ilustracji |
ilustracje ; |
Format |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
380 ## - FORM OF WORK |
Form of work |
Książki |
380 ## - FORM OF WORK |
Form of work |
Publikacje naukowe |
388 1# - TIME PERIOD OF CREATION |
Time period of creation term |
2001- |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy rozdziałach. |
648 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM |
Chronological term |
2001- |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
175699 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł mięsny |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
172876 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bezpieczeństwo zdrowotne |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
174202 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Jakość produktu |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
171399 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prognozowanie |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
174672 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Technologia żywności |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
173673 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Wieprzowina |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
171653 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Wołowina |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
170802 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso drobiowe |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
170963 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Baranina |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
171651 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Jagnięcina |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
171652 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Koźlęcina |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
172738 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso kozie |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
171508 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Konina |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
171494 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso ryb |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
175525 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso królicze |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
171524 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95957 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76372 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
skład chemiczny |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
169803 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
169802 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
ocena |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91728 |
651 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA |
Nazwa geograficzna |
Polska |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
172001 |
655 #7 - HASŁO W FUNKCJI TEMATU FORMALNEGO |
Temat |
Podręcznik |
Source of term |
DBN |
9 (RLIN) |
173912 |
655 #7 - HASŁO W FUNKCJI TEMATU FORMALNEGO |
Temat |
Praca zbiorowa |
Source of term |
DBN |
9 (RLIN) |
173748 |
658 ## - INDEX TERM--CURRICULUM OBJECTIVE |
Main curriculum objective |
Rolnictwo i leśnictwo |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kuczyńska, Beata. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
-- |
Redakcja |
9 (RLIN) |
140143 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
101668 |
920 ## - |
-- |
978-83-8237-085-0 |
920 ## - |
-- |
978-83-8237-086-7 |
-- |
e-book |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |