Herbata : (Record no. 9458)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01123cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2003887861
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231103235.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371849907
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)830391889
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/TS
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/TS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/EG
-- KR 7/DZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego fre
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Perrier-Robert, Annie.
9 (RLIN) 16451
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Herbata :
Ciąg dalszy tytułu poradnik smakosza /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Annie Perrier-Robert ; [zdj. Christine Fleurent ; tł. Iwona Rembiszewska].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Thé
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy "Wiedza i Życie",
Data wydania 2002.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 128 s. :
Oznaczenie ilustracji fot., il. ;
Format 17x19cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 127.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (herbata).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 47878
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Herbata
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 157933
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Fleurent, Christine.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 7434
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rembiszewska, Iwona.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 17985
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Hachette Livre Polska (2000-2008).
Relationship pbl
9 (RLIN) 104639
920 ## -
-- 83-7184-990-7
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 03/03/2023 IN/25/2023 45.90 1000340125   340125 1000340125 03/03/2023 45.90 03/03/2023 Basic collection