Normal view
MARC view
- Dasiewicz, Beata.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 101132
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322112235.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 120516n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2012251187
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ ZUT/KK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ ZUT/KK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Dasiewicz, Beata.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Chemia w kuchni / Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz. - Kraków, 2012.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online, 17.05.2012