Normal view MARC view
  • Dasiewicz, Beata.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 101132

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322112235.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 120516n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2012251187

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ ZUT/KK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ ZUT/KK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Dasiewicz, Beata.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Chemia w kuchni / Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz. - Kraków, 2012.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: BNPol online, 17.05.2012