Normal view
MARC view
- Jaworska, Danuta
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 116175
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322113916.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 150203n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015091208
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 313531104
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/313531104
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/RL
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/RL
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/CHM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Jaworska, Danuta
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Żywność pochodzenia zwierzęcego / pod red. Danuty Jaworskiej. - Warszawa, 2014.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
- Znaleziona informacja: (Jaworska, Danuta Emilia)