Normal view
MARC view
- Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego.
Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 118425
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322114132.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 150601n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015063478
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 316643452
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/316643452
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/JS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/JS
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego.
- Nazwa jednostki podrzędnej: Dział Studiów i Głównych Specjalistów.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Dział Studiów i Głównych Specjalistów Biura Projektów Przemysłu Mięsnego.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Biuletyn Techniczny / Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego. Dział Studiów i Głównych Specjalistów.- 1966, R.12, nr 7/8--