Normal view MARC view
  • Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego.

Entry Hasło korporatywne

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 118425

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322114132.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 150601n||a|znnaabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2015063478

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 316643452
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/316643452

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/JS
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/JS

110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego.
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Dział Studiów i Głównych Specjalistów.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Dział Studiów i Głównych Specjalistów Biura Projektów Przemysłu Mięsnego.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Biuletyn Techniczny / Biuro Projektów Przemysłu Mięsnego. Dział Studiów i Głównych Specjalistów.- 1966, R.12, nr 7/8--