Normal view MARC view
  • Krełowska-Kułas, Maria

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 12227

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322093318.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 951129n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 95202230

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/KS
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/KS
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/bs
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/JKs

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Krełowska-Kułas, Maria
  • Daty biograficzne: (1927- ).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Kułas, Maria Krełowska-.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Krełowska, M.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Badanie jakości produktów spożywczych / Maria Krełowska-Kułas. - Warszawa, 1993.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Profesorowie, docenci i doktorzy habilitowani Wyższej Szkoły Rolniczej - Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 1953-2003. - Kraków, 2003.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [ red. nauk. Zofia Cichoń ]. - Kraków, 2007.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Badania nad możliwością ograniczenia upadków zwierząt gospodarskich przez usunięcie niedoboru związków mineralnych i białka w dostawach żywieniowych / oprac. Anna Urasińska na podstawie pracy wykonanej w Katedrze Żywienia Zwierząt WSR w Krakowie przez S. Trelę, J. Kamińskiego, R. Kanioka, M. Krełowską i A. Urasińską. - Kraków, 1963.