Normal view
MARC view
- Krełowska-Kułas, Maria
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 12227
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322093318.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 951129n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 95202230
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/KS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/KS
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/bs
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/JKs
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Krełowska-Kułas, Maria
- Daty biograficzne: (1927- ).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kułas, Maria Krełowska-.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Krełowska, M.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Badanie jakości produktów spożywczych / Maria Krełowska-Kułas. - Warszawa, 1993.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Profesorowie, docenci i doktorzy habilitowani Wyższej Szkoły Rolniczej - Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 1953-2003. - Kraków, 2003.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [ red. nauk. Zofia Cichoń ]. - Kraków, 2007.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Badania nad możliwością ograniczenia upadków zwierząt gospodarskich przez usunięcie niedoboru związków mineralnych i białka w dostawach żywieniowych / oprac. Anna Urasińska na podstawie pracy wykonanej w Katedrze Żywienia Zwierząt WSR w Krakowie przez S. Trelę, J. Kamińskiego, R. Kanioka, M. Krełowską i A. Urasińską. - Kraków, 1963.