Normal view
MARC view
- Gänzle, Michael G.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 124250
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322114345.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 151026n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015175856
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 2144782940422184442
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/2144782940422184442
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: BYDG 22/AJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: BYDG 22/AJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Gänzle, Michael G.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Gänzle, Michael.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Zakwas : technologia w piekarni / red. nauk. Markus Brandt, Michael Gänzle. - Warszawa, 2015.
- Znaleziona informacja: (Dept. Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Kanada)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: DNB online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online