Normal view MARC view
  • Gänzle, Michael G.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 124250

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322114345.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 151026n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2015175856

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 2144782940422184442
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/2144782940422184442

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: BYDG 22/AJ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: BYDG 22/AJ

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Gänzle, Michael G.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Gänzle, Michael.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Zakwas : technologia w piekarni / red. nauk. Markus Brandt, Michael Gänzle. - Warszawa, 2015.
  • Znaleziona informacja: (Dept. Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Kanada)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: DNB online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCA online