Normal view
MARC view
- Kajak-Siemaszko, Katarzyna.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 126150
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322114655.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160411n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016005538
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 316023985
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/316023985
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q83113702
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q83113702
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/ECZ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/ECZ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kajak-Siemaszko, Katarzyna.
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Siemaszko, Katarzyna Kajak-.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Technologia gastronomiczna / pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubina. - Warszawa, 2016.
- Znaleziona informacja: Aut.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online