Normal view
MARC view
- Sawicki, Wojciech
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 126167
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322114638.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160323n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016169631
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/ESZ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/ESZ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Sawicki, Wojciech
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technolog żywności).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności / Wojciech Sawicki. - Szczecin, 2016.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI-online