Normal view
MARC view
- Whitehurst, Robert J.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 129304
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322104500.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 061102n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2006059579
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 77148209322800460003
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/77148209322800460003
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000117608192
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000117608192
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: Ł 30/BSt
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: Ł 30/BSt
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Whitehurst, Robert J.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Whitehurst, R. J.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Emulsifiers in food technology / ed. by Robert J. Whitehurst. - 2nd ed.- Oxford [etc.], 2006.
- Znaleziona informacja: (Przedm. ; Group Technical Coordinator cereform Eur limited, Northampton, UK)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online