Normal view
MARC view
- Byczyński, Łukasz.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 129412
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322115034.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 161227n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016184188
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 9939147425875245040004
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/9939147425875245040004
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q59551399
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q59551399
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/GZ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/GZ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Byczyński, Łukasz.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Żywność a innowacje : XII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku", Kraków, 22-23 września 2016 r. pod patronatem Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN : komunikaty. - Kraków, 2016.
- Znaleziona informacja: Red.