Normal view MARC view
  • Giemza, Ewa.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 129474

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322114734.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 160512n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2016143190

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 66146573849938100956
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/66146573849938100956

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/AB
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/AB

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Giemza, Ewa.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich T.3.2 / Ewa Giemza. - Warszawa, 2016.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online