Normal view
MARC view
- Giemza, Ewa.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 129474
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322114734.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160512n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016143190
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 66146573849938100956
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/66146573849938100956
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/AB
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/AB
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Giemza, Ewa.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich T.3.2 / Ewa Giemza. - Warszawa, 2016.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online