Normal view
MARC view
- Rawski, Janusz.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 134908
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322115423.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 171018n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2017180694
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/DS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/DS
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Rawski, Janusz.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Normalizacja w praktyce przemysłowej przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun [et al.]. - Koszalin, 2017.
- Znaleziona informacja: Współaut.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
- Znaleziona informacja: (Rawski, Janusz Tadeusz)