- Pawlak-Lemańska, Katarzyna.
Pawlak-Lemańska, Katarzyna. (Hasło osobowe)
- Lemańska, Katarzyna Pawlak-.
- Lemańska Katarzyna (towaroznawstwo).
Towaroznawstwo artykułów spożywczych, instrumentalne metody oceny jakości, badania konsumenckie.
K. Pawlak-Lemańska, 29.08.16 http://ue.poznan.pl/pl/uniwersytet,c13/wydzialy,c18/wydzial-towaroznawstwa,c23/katedra-technologii-i-analizy-instrumentalnej,c1858/pracownicy,c1859/dr-katarzyna-pawlak-lemanska,a11757.html
OPI online, 22.05.20. (dr hab. Katarzyna Maria Pawlak-Lemańska (Katarzyna Maria Lemańska))
BNPol online
Modelowanie jakości soków jabłkowych na podstawie badań fizykochemicznych, sensorycznych i konsumenckich / Katarzyna Włodarska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej. - Poznań, 2016. (Promotor pomocniczy: Katarzyna Pawlak-Lemańska)
Fiksacje = Fixation : Tomasz Dobiszewski / [wstęp Krzysztof Siatka, Katarzyna Pawlak-Lemańska]. - Bydgoszcz, 2012.
Strona Google Scholar, 22.05.20 https://scholar.google.pl/citations?user=eJHVC48AAAAJ&hl=en