Normal view
MARC view
- Wysłouch, Wiktor.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 139243
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322115809.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 180912n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2018280664
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: GDY 17/IK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: GDY 17/IK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Wysłouch, Wiktor.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Mięso i przetwory drobiowe / praca zbiorowa pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego - Warszawa, 2018.
- Znaleziona informacja: Aut.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: WorldCat online