- Mikołajczyk-Bator, Katarzyna.
Mikołajczyk-Bator, Katarzyna. (Hasło osobowe)
- Bator, Katarzyna Mikołajczyk-.
Towaroznawstwo, technologia żywności i żywienia.
Kp. Znaczenie roślinnych metabolitów wtórnych w kształtowaniu jakości sensorycznej i zdrowotnej produktów spożywczych z buraka ćwikłowego / Katarzyna Mikołajczyk-Bator. - Poznań, 2018.
BNPol online, 29.05.20. (dr hab. inż. Katarzyna Mikołajczyk-Bator (Mikołajczyk))
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości, 18.12.2018 http://ue.poznan.pl/pl/uniwersytet,c13/wydzialy,c18/wydzial-towaroznawstwa,c23/katedra-przyrodniczych-podstaw-jakosci,c2607/pracownicy,c2608/dr-inz-katarzyna-mikolajczyk-bator,a17511.html
Strona Google Scholar, 29.05.20 https://scholar.google.pl/citations?user=00KkeTAAAAAJ