Normal view
MARC view
- Mayes, Tony.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 14156
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322094014.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 010919n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 01029734
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 66686829
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/66686829
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000116624334
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000116624334
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/MK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/MK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Mayes, Tony.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Making the most of HACCP / ed. by Tony Mayes and Sara Mortimore. - Cambridge ; Boca Raton, 2001.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: LCC online
- Źródło informacji: NAC' 1987/1996