Normal view MARC view
  • Meyer, Heinz.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 14392

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322094105.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 990708n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 99013733

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 311411678
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311411678

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/EG
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/EG

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Meyer, Heinz.

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Meyer, H.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: HACCP in der Praxis / hrsg. von H.-J. Sinell/H. Meyer. - Hamburg, 1996.

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: LCC online