- Monin, Vasilij Andreevič
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 14805
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322094237.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 010926n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 01053936
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 13308286
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/13308286
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/ks
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/ks
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: Ł U/bb
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: RU
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1869
- Death date: 19XX
- Source of date scheme: edtf
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Monin, Vasilij Andreevič
- Daty biograficzne: (1869-19..).
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Rosja.
- Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94114917
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Literatura.
- Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013138
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Monin, V. A.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Monin, W.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Butterproduktion und Genossenschaftswesen in Russland und Siberien / von W. Monin. - Berlin, 1924.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Pered burej / V. A. Monin. - Berlin, 1921.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: RNB online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: DNB online
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: SUB online