Normal view MARC view
  • Wróblewska, Diana.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 155420

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322120132.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 190912n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2019050298

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 27157098440972551566
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/27157098440972551566

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL U/MCH
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL U/MCH

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Wróblewska, Diana.

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Ekonomia.
  • Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94114929
  • Source of term: kaba

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji : praca doktorska / Diana Wróblewska. - Lublin, 2019.
  • Znaleziona informacja: Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej. Wydział Ekonomiczny

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: OPI online
  • Źródło informacji: BNPol online, 12.09.2019