Normal view
MARC view
- Drzymała, Aleksandra.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 157449
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322112753.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 130130n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2013137187
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 296932987
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/296932987
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000401877138
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000401877138
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: GD PAN/ET
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: GD PAN/ET
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Drzymała, Aleksandra.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kuchnia w Europie doby nowożytnej / Philippe Meyzie. - Warszawa, 2012.
- Znaleziona informacja: Tł.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: GlobTra online, 04.02.13
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.francais.globtra.com/