Normal view
MARC view
- Jamrozik, Iwona.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 159378
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322113359.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 140129n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2014136396
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 307485047
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/307485047
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/moz
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/moz
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Jamrozik, Iwona.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Smaki kuchni włoskiej / eseje wprowadzające Umberto Galimberti, Giovanni Ballarini. - Kielce 2013.
- Znaleziona informacja: Tł.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online