Normal view
MARC view
- Zarczuk, Dorota.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 160714
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322112658.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 121213n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2012255850
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 296264147
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/296264147
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000401590305
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000401590305
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/ISO
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/ISO
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Zarczuk, Dorota.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem / Aldona Janasik, Dorota Zarczuk. - Warszawa, 2013.
- Znaleziona informacja: Biogram
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online, 14.12.2012