Normal view MARC view
  • Zielińska, Dorota

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 169838

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322115513.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 171212n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2017087740

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/EG
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/EG

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Zielińska, Dorota
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności i żywienia).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Ocena in vitro właściwości probiotycznych szczepów bakterii fermentacji mlekowej wyizolowanych z żywności / Anna Rzepkowska. - Warszawa, 2017.
  • Znaleziona informacja: Promotor pomocniczy

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online