Normal view
MARC view
- Zielińska, Dorota
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 169838
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322115513.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 171212n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2017087740
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/EG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/EG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Zielińska, Dorota
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności i żywienia).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Ocena in vitro właściwości probiotycznych szczepów bakterii fermentacji mlekowej wyizolowanych z żywności / Anna Rzepkowska. - Warszawa, 2017.
- Znaleziona informacja: Promotor pomocniczy
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online