Normal view
MARC view
- Xiong, Youling L.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 23490
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322101247.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 000121n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 00030365
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 1798696
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/1798696
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000115855253
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000115855253
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/MK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/MK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Xiong, Youling L.
400 0# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Youling L. Xiong.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Quality attributes of muscle foods / ed. by Youling L. Xiong, Chi-Tang Ho, and Fereidoon Shahidi. - New York, 1999.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCC online