Normal view MARC view
  • Hotele

Entry Hasło przedmiotowe ogólne (rzeczowe)

Number of records used in: 4

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 27431

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250321101644.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 961001i||a|znnbabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: s 96013527

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/ACh
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/ks
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/SS
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: GD U/JD

083 #4 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER

  • Classification number element-single number or beginning number of span: 330
  • Explanatory term: Ekonomia. Praca

150 ## - HASŁO REKORDU - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Hotele
  • Określnik rzeczowy: personel.

360 ## - ODSYŁACZ "ZOB. TEŻ"

  • Objaśnienie: określnik formy
  • Hasło, do którego kieruje odsyłacz: -- rozmówki dla pracowników hoteli i restauracji
  • Objaśnienie: po nazwach języków i grup języków

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Hôtels
  • Określnik rzeczowy: Personnel [f]

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Hotels
  • Określnik rzeczowy: Employees [c]

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Personel hotelowy.

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Urzędnicy hotelowi.

550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA

  • Podpole kontrolne: g
  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Hotele
  • Określnik rzeczowy: orientacja zawodowa.

550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA

  • Podpole kontrolne: h
  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Hotelarze.

550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA

  • Podpole kontrolne: h
  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Restauracje
  • Określnik rzeczowy: personel.

550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA

  • Podpole kontrolne: h
  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Hotelarki.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: RAMEAU