Normal view MARC view
  • Babicz-Zielińska, Ewa.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 5

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 2829

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322090131.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 000212n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 00021508

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000-0001-5517-0064
  • Źródło: orcid
  • Real World Object URI: https://orcid.org/0000-0001-5517-0064

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 101632785
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/101632785

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000072209808
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000072209808

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q91551182
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q91551182

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/bs
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/bs
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: GD 27/LK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Babicz-Zielińska, Ewa.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Zielińska, Ewa Babicz-.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Studia nad preferencjami pokarmowymi oraz determinantami wyboru żywności w wybranych grupach konsumenckich / Ewa Babicz-Zielińska. - Gdynia, 1999.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: INP'1997/1998