Normal view MARC view
  • Technika hotelarstwa i restauratorstwa.

Entry Hasło przedmiotowe ogólne (rzeczowe)

Number of records used in: 3

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 37621

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250321112012.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 031030i||a|znnbabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: s 2003106237

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA U/IG
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/IG
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/EDP

083 #4 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER

  • Classification number element-single number or beginning number of span: 600
  • Explanatory term: Technika. Nauki inżynieryjne

150 ## - HASŁO REKORDU - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Technika hotelarstwa i restauratorstwa.

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Ingénierie hôtelière et de restauration [f]

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Hotelarstwo
  • Określnik rzeczowy: inżynieria.

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Inżynieria restauratorstwa.

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Restauratorstwo
  • Określnik rzeczowy: inżynieria.

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Inżynieria hotelarstwa i restauratorstwa.

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Technika restauratorstwa.

550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA

  • Podpole kontrolne: h
  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Hotele
  • Określnik rzeczowy: zarządzanie.

550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA

  • Podpole kontrolne: h
  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Restauracje
  • Określnik rzeczowy: zarządzanie.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: RAMEAU

680 ## - UWAGA OGÓLNA PRZEZNACZONA DO PREZENTACJI PUBLICZNEJ

  • Objaśnienie: Stosuje się do prac ogólnych na temat projektowania, budowy i zarządzania hotelami i restauracjami

680 ## - UWAGA OGÓLNA PRZEZNACZONA DO PREZENTACJI PUBLICZNEJ

  • Objaśnienie: Do prac na temat zarządzania hotelami i restauracjami stosuje się hasła:
  • Hasło lub określnik: Hotele -- zarządzanie ; Restauracje -- zarządzanie