- Buttle, Francis.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 4736
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322090737.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970429n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97029433
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 162237417
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/162237417
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 000000011157039X
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/000000011157039X
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q16201820
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q16201820
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/CP
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/MK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: Ł U/AS
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Buttle, Francis.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Buttle, F. A.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Buttle, Francis A.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Hotel and food service marketing / Francis Buttle. - London, 1993.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCC
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: An exploration of the conceptual linkages between service quality, customer satisfaction, consumer involvement and relational intention / A. H. Aldlaigan and F. A. Buttle. - Manchester, 1997.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Does ISO 9000 work? / Francis A. Buttle. - Manchester, 1996.