Normal view
MARC view
- Heymann, Hildegarde.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 52891
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322104144.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 060522n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2006118822
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 19919050
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/19919050
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000116044057
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000116044057
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/TS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/TS
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Heymann, Hildegarde.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Sensory evaluation of food / Harry T. Lawless, Hildegarde Heymann. - New York [etc.], cop. 1999.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online