Normal view
MARC view
- Sobczyński, Andrzej.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 56239
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322104034.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 060324n||a|znnaabn |a aaa |
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2006072458
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 167231940
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/167231940
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000114272427
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000114272427
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA N/PBza
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA N/PBza
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Sobczyński, Andrzej.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego / red. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński. - Poznań, 2006.