Normal view MARC view
  • Sobczyński, Andrzej.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 56239

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322104034.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 060324n||a|znnaabn |a aaa |

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2006072458

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 167231940
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/167231940

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000114272427
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000114272427

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA N/PBza
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA N/PBza

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Sobczyński, Andrzej.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego / red. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński. - Poznań, 2006.