Normal view
MARC view
- Drewniak, Emil.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 6523
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322091327.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970404n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97004993
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 101910283
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/101910283
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000072051617
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000072051617
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL U/KJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL U/KJ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA N/PBmkr
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Drewniak, Emil.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Mikrobiologia żywności / Emil Drewniak, Teresa Drewniak. - Warszawa, 1994.