Normal view
MARC view
- Association of the Industry of Juices and Nectars from Fruits and Vegetables of the European Union.
Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 66409
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322105749.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 080530n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2008062664
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 154518520
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/154518520
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/TS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/TS
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Association of the Industry of Juices and Nectars from Fruits and Vegetables of the European Union.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: AIJN.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Stowarzyszenie Przemysłu Soków i Nektarów z Owoców i Warzyw Unii Europejskiej.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Association de l'Industrie des Jus et Nectars de Fruits et de Légumes de l' Union Européenne.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Przewodnik dobrej praktyki higienicznej dla przemysłu soków owocowych / [oprac. przez AIJN]. - Warszawa, 2002.