Normal view
MARC view
- Wilgocki, Stanisław.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 66731
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322105801.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 080605n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2008055193
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/HW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/HW
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Wilgocki, Stanisław.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Organizacja i technika pracy w zakładzie gastronomicznym / Zbigniew Witkiewicz, Stanisław Wilgocki. - Gdańsk, 2008.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: http://nauka-polska.pl/dhtml/raporty/ludzieNauki