Normal view
MARC view
- Purol, Marta.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 68105
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322102358.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 031014n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2003070559
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: SIEDL 001/EC
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Purol, Marta.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Gąsiorowska, Marta
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (towaroznawstwo).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Gąsiorowska, Marta Agnieszka.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Praktyka higieny żywienia i żywności / pod red. Andrzeja Wielanda. - Poznań, 2003.
- Znaleziona informacja: Współaut.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Z badań Katedry Chemii Ogólnej / red. nauk. Alicja Maleszka, Marta Purol. - Poznań, 2011.