Normal view MARC view
  • Pietrzyk, Czesław.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 68618

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322110039.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 081027n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2008154999

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 161948489
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/161948489

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000111411647
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000111411647

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/AK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/AK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/ANT

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Pietrzyk, Czesław.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Pietrzyk, C.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Metody badania artykułów spożywczych / pod red. Ireny Iwińskiej i Leonarda Litewki. - Wyd. 3 uzup. - Łódź ; Warszawa, 1964.
  • Znaleziona informacja: Oprac.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: INP'1964

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: The quality of cacao oil from the Brazilian and African bean : comparative study / C. Pietrzyk, A. Warzecha. - Washiongton ; Warsaw, 1974.