Normal view
MARC view
- Podsiadłowska, Jadwiga.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 75483
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322110721.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 091026n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2009165960
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 163934482
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/163934482
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000112488101
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000112488101
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Podsiadłowska, Jadwiga.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Towaroznawstwo żywności / Bogdan Pachołek, Wojciech Zmudziński, Jadwiga Podsiadłowska. - Poznań, 2009.