Normal view
MARC view
- Gołębiowska, Barbara
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 82366
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322091938.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 960522n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 96019983
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA U/BP
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/BP
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: GD PAN/MO
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA M/Es
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Gołębiowska, Barbara
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: MaDar SC.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Mikrobiologia żywności / Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska. - Poznań, 1995.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Kuchnia tajska / [aut. tekstów Alina Kwapisz, MaDar SC (Barbara Gołębiewska). - [Warszawa], cop. 2008.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online