Normal view MARC view
  • Gołębiowska, Barbara

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 82366

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322091938.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 960522n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 96019983

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA U/BP
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/BP
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: GD PAN/MO
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA M/Es

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Gołębiowska, Barbara
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: MaDar SC.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Mikrobiologia żywności / Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska. - Poznań, 1995.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Kuchnia tajska / [aut. tekstów Alina Kwapisz, MaDar SC (Barbara Gołębiewska). - [Warszawa], cop. 2008.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online