Normal view
MARC view
- Bruce, Bryan.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 96552
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322110705.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 091013n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2009094683
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 102287002
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/102287002
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000072078633
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000072078633
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q11688961
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q11688961
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WR U/brk
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WR U/brk
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Bruce, Bryan.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Historia smaku / Bryan Bruce. - Warszawa, 2009.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online