Normal view MARC view
  • Doyle, Michael P.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 98536

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322091321.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 020129n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 02090606

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 114442006
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/114442006

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000109377232
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000109377232

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q112431087
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q112431087

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MN
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MN

046 ## - SPECIAL CODED DATES

  • Birth date: 1949

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Doyle, Michael P.
  • Daty biograficzne: (1949- ).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Food microbiology / ed. by Michael P. Doyle, Larry R. Beuchat, Thomas J. Montville. - 2nd ed. - Washington, 2001.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCC online