Normal view
MARC view
- Doyle, Michael P.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 98536
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322091321.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 020129n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 02090606
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 114442006
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/114442006
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000109377232
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000109377232
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q112431087
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q112431087
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MN
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MN
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1949
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Doyle, Michael P.
- Daty biograficzne: (1949- ).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Food microbiology / ed. by Michael P. Doyle, Larry R. Beuchat, Thomas J. Montville. - 2nd ed. - Washington, 2001.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCC online